EXTRA SERVICE

Koop online of kom testen in ons testcentrum 

Extra Service 

Bij ons kun je online cymbals kopen, maar je kan ook op afspraak langskomen in onze testruimte in Haarlem. Daar kun je verschillende bekkens uit onze voorraad uitproberen. Hierbij nemen wij alle tijd voor jou zodat je rustig kunt kijken of het juiste cymbal bij ons tussen de voorraad zit. Mocht je toch niet het juiste cymbal kunnen vinden, dan is het ook nog mogelijk om jouw favoriete sound bij ons te laten maken tegen schappelijke prijzen. Ook als er een cymbal niet op voorraad is, dan kunnen wij dat uiteraard op bestelling leveren. De levertijd zal dan tussen de 4 tot 7 weken zijn.

Verzending

Wij verzenden de cymbals in op maat gemaakte en extra stevige dozen. Alle cymbals worden stuk voor stuk in het plastic gewikkeld en vervolgens verpakt in bubbelfolie. Wij verzenden via Post NL. De verzending naar de klant toe is gratis. De retourzending is voor rekening van de klant. Ook is het mogelijk om de zending terug te brengen op afspraak. Je kunt het cymbal dan eventueel ruilen tegen een ander exemplaar. Het voordeel is dat je dan in onze voorraad kan zoeken naar het juiste cymbal!

Wil je langskomen?

Wil je langskomen in ons testcentrum? Vul dan hieronder het formulier in en dan bellen we jou z.s.m. terug om een afspraak te maken.

Heb je een vraag of opmerking? Ook die kun je hier stellen, wij geven dan graag antwoord!

 Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!