GARANTIE

op onze cymbals geven wij 1 jaar garantie

Garantie

Wij geven 1 garantie op scheuren die met de schering meelopen. Deze moeten dan wel ontstaan door een zwakke plek in het cymbal. Wij geven geen garantie op scheuren die van de rand richting het midden lopen. Deze scheuren ontstaan door er te hard of verkeerd op te slaan. Wij geven geen garantie op het vervagen van logo's, deze kunnen vervagen door slijtage. De garantie begint bij ontvangst van de zending.

Raadpleeg ons meteen als je schade aan je cymbal constateert. Indien u gedurende langere periode met een beschadigde cymbal speelt, vervalt uw garantieclaim. Vooral bij scheuren is het erg belangrijk om te vermelden dat de beoordeling van de respectieve schade alleen in een beginfase mogelijk is.

Onder de volgende omstandigheden kan de vervanging van de garantie worden geweigerd:

    Er is geen rekening, die de aankoopdatum aangeeft.
    Er zijn herkenbare deuken en krassen wat onjuist gebruik of hantering aangeeft (bijvoorbeeld verkeerde keuze van stokken, te hard slaan, onbeschermd transport, val naar beneden, enz.)

Het cymbal toont een duidelijk sleutelgat of is langs het gat gescheurd.
    Sporen van oxidatie of vocht, of gebruik van ongeschikt poetsmiddel.

Retourneren

Je mag je bestelling altijd binnen 14 dagen aan ons retourneren als je toch niet tevreden bent.R Let hier wel op dat het cymbal niet intensief gebruikt wordt en verzend hem netjes terug in de juiste verpakking. Binnen de 14 dagen heb je altijd recht op teruggave van het aankoopbedrag. Heb je het product intensief gebruikt dan hebben wij het recht om een vergoeding te verrekenen met het aankoopbedrag.

Je kunt de bestelling op eigen kosten retourneren als je toch niet tevreden met je aankoop. Klik hier voor het retourformulier. Je kan de zending ook terugbrengen naar ons testcentrum, dit gaat dan wel op afspraak. Mocht je de zending terug willen brengen omdat de sound toch niet helemaal is wat je had verwacht, dan kun je eventueel in onze voorraad zoeken naar het cymbal die wel 100% bij jou past!

Bekijken

 Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!